Adverteren

Meteovista is een van de grootste uitgevers van weersinformatie in Nederland met producten wereldwijd voor de consument en de zakelijke markt. In Nederland is Meteovista marktleider op het gebied van gladheidsbestrijding en tevens de grootste leverancier van weerdata aan diverse media zoals landelijke dagbladen.

www.weeronline.nl, de consumentenwebsite van Meteovista, is een van de best bezochte weersites van Nederland. Miljoenen mensen raadplegen dagelijks de weersverwachtingen op weeronline.nl.

Weeronline.nl is al jaren de grootste en meest complete weersite van Nederland. Ieder jaar worden er ongeveer 980 miljoen pageviews gegenereerd. Meteovista is onderdeel van het concern Zoover Media. Samen met sites als www.zoover.nl en www.vakantiereiswijzer.nl wordt een groot landelijk bereik gegenereerd. Dankzij het hoge aantal terugkerende bezoekers biedt Meteovista de mogelijkheid om in zeer korte tijd een hoge contactfrequentie op te bouwen in een objectieve omgeving. Neem contact op met onze salesafdeling voor advies of inkoop.

1 op 1 communicatie

Op weeronline.nl bestaat de unieke mogelijkheid om 1 op 1 te communiceren met de doelgroep middels de targetingmogelijkheden op weertype, plaats en interesse. Binnen korte tijd is een hoge contactfrequentie te realiseren, o.a. gezien de hoge doelgroepwijdte die Meteovista herbergt.

Adverteermogelijkheden

Voor adverteerders zijn de mogelijkheden legio. Van bannering tegen scherpe tarieven tot sponsorships en andere vormen van samenwerking. Uiteraard zijn er meerdere meerdere mogelijkheden voor targeting, bijvoorbeeld op plaats, temperatuur, land en interesse.

Contact en reserveringen

Het salesteam van Meteovista denkt graag mee over oplossingen op maat. Heeft u een vraag? Neem dan contact op.

Kunnen wij u verder helpen?

Heeft u een vraag, algemene opmerking of wilt u gewoon met ons in contact komen?

Stuur een bericht